96 531 05 50 - Plaza de España, 1, 03360 Callosa de Segura info@callosadesegura.es
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

JO MAMA. Esdeveniment de prova

6 abril, 2017 @ 8:00 - 31 diciembre, 2017 @ 17:00 CEST

Després de quatre espectacles còmics-musicals Per Adults regomello cuina “JO, mama!”. Especialment pequetrefes CREAT PER, Aquest Mostra en si compon de cançons i textos Plens d’humor i amor a Criatures AES. Una experiència rockera On On els Nens ballen i canten amb bona música pecat Que ningú els parli com si fossin mañacos. Parlem dels Pares, del futbol, ​​de l’escola, ens morim de riure amb la Tia Maria Luisa, vam al·lucinar cogombres Amb La acròbata de les teles i FINS I TOT berenar al ritme de la música.

Vam aconseguir Que els Nens se’n vagin a dormir els abans pel Molt que s’han MOGUT. Garantit. I sobre, Et Pots Portar el CD per amenitzar Els viatges Familiars amb cotxe.

Organitza: Excm. Ajuntament de Callosa de Segura.

Patrocina: Excma. Diputació Provincial d’Alacant, amb càrrec a la Campanya de Música i Teatre, anualitat 2015.

NOTA IMPORTANT: Abans de començar 1 this Espectacle, tindrà lloc El Lliurament de premis del II Certamen de Contes Nadalencs “EL NADAL A LA NOSTRA CIUTAT I EL NOSTRE ENTORN”, Organitzat per la Regidoria de Cultura i l’Associació de Pessebristes de la Ciutat, que segons decisió EMÈS el passat divendres dia 2015.12.18, pel tribunes Format a l’efecte, va resoldre atorgar Els Premis establerts ÉS Les bases del concursals Que continuació s’indiquen I Que han recaigut en Els següents Participants:

Categoria 2, a) Ángela Mañogil Macià, de 2n curs d’Educació Primària, del Col·legi de la Pau, amb El “Conte Nadalenc: La nina de neu i el floc”.

Categoria 2.b) Carolina García García, de 6è curs d’Educació Primària del Col·legi Sant Roc, pel seu treball “Uns lladres patges Molt”.

Categoria 2.c) En Aquesta categoria Dirigida als Alumnes de 13 anys, va quedar deserta, al no haver Presentat cap Treball.

Els Treballs premiats seran exposats al tauler d’anuncis de la Biblioteca Municipal i Publicats a la revista Pastorela del Pròxim any.

Entrada lliure Fins Completar la capacitat del recinte.

Detalles

Comienza:
6 abril, 2017 @ 8:00 CEST
Finaliza:
31 diciembre, 2017 @ 17:00 CEST